Het Team: Aardige mensen om te leren kennen...

Als je een schip wilt bouwen, trommel dan niet de mensen op om hout te sprokkelen, het werk te verdelen en orders te geven. Leer ze in plaats daarvan te verlangen naar de uitgestrekte en eindeloze zee. Antoine De Saint-Exupery, auteur van De kleine prins

Onze teamwaarden zijn gebaseerd op onze kernwaarden oordeelsvermogen, communicatie, impact, nieuwsgierigheid, innovatie, moed, passie, eerlijkheid en onbaatzuchtigheid.

DOMINIQUE VAN HERPEN-KONING
GM Glow Eindhoven

Ik vind het geweldig om GM van Hotel Glow te zijn, omdat Hotel Glow een charmant en eigentijds hotel is in het stralende hart van Eindhoven. Wij geven onze gasten het gevoel van een thuis ver van huis. Persoonlijke service met een klein en gepassioneerd team van hospitality ambassadeurs.
 Mijn favoriete quote is:
“Go the Extra Mile”

YOLANDA BIANCA
GM Hotel Nassau Breda

Ik vind het geweldig om general manager te zijn van Hotel Nassau Breda, een prachtig historisch hotel, dat meteen mijn hart veroverde toen ik er binnenliep. Ik heb 25 jaar in de hospitality gewerkt, waarvan 20 jaar in de USA, waar ik teams van luxe hotels heb geleid en getraind. Gastvrijheid is mijn passie! Ik voel me bevoorrecht om samen te werken met mijn dynamische en enthousiaste team om consequent te proberen de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Om mijn teams en gasten gelukkig te zien is wat mij echt gelukkig maakt. “De beste manier om jezelf te vinden is door jezelf te verliezen in dienst van anderen”. – Ghandi

MELANIE WELP
GM Delta Hotel Offenbach

Ik ben mijn professionele carrière in de horeca begonnen met een stage gevolgd door mijn studie bedrijfskunde & hotelmanagement. Sindsdien was het voor mij vanaf het begin duidelijk, dat ik nooit meer iets anders wil doen dan hotels! Na verantwoordelijkheden op verschillende gebieden zoals hotel consulting, pre-opening, operationeel management en general- en cluster management voor zowel business- als resort hotels van verschillende hotelmerken in Duitsland en daarbuiten kreeg ik de uitdagende kans om bij de Odyssey Hotel Group en het Marriott merk te komen met het Delta Hotel by Marriott Frankfurt Offenbach – een uitstekend hotel met een geweldig team en ik wist meteen, dit is het! Mijn favoriete quote: “Het leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren, moet je blijven bewegen.”

IMRE HEIJBOER
GM HIEX Amsterdam

Ik werk al bijna dertig jaar in de horeca, waarvan de laatste twintig jaar in het hotelwezen in Nederland, België en Frankrijk. Binnen Westbridge heb ik verschillende functies gehad in IHG hotels zoals F&B manager en Hotel manager in Crowne Plaza en Holiday Inn. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt als General Manager voor Apollo Hotels met verschillende merken zoals de Wyndham hotel groep en de Marriott groep. Als manager ben ik gericht op het creëren van geweldige teams. Ik ga op zoek naar ieders persoonlijke talent en coach op ontwikkeling en persoonlijke groei. Belangrijk voor mij is om in een inspirerende omgeving te werken waar we als team doel- en resultaatgericht kunnen werken.

VILLE VIRKKI
GM CYBM Tampere

Tien jaar geleden begon ik mijn eigen hostel. Later breidden we uit naar hotel en serviced apartments. Toen ik een kans zag om lid te worden van de Odyssey en Marriott familie, wist ik dat ik de baan moest krijgen! Ik dacht dat mijn zelf aangeleerde stijl en lokale kennis een grote aanwinst zou kunnen zijn voor Odyssey en dan zou ik ook nog eens een geweldige kans hebben voor persoonlijke ontwikkeling.
Mijn favoriete quote: “Als je iets niet leuk vindt, verander het dan. Als je het niet kunt veranderen, verander dan je houding.”

ANDREAS HEIDINGSFELDER
GM Hotel Schloss Lieser

Ik heb altijd van reizen gehouden en daar is mijn passie voor hotels geboren. Als ervaren General Manager met een aantoonbare geschiedenis in het werken in de horeca in alle disciplines van Catering, Food & Beverage, Budgettering en Operations tot Management, raak ik altijd geïnspireerd door het aangaan van nieuwe uitdagingen. Tijdens mijn carrière als hotelier heb ik een wereldreis gemaakt op een cruiseschip waarbij ik werken en reizen heb gecombineerd. Daarnaast heb ik in veel landen gewerkt, zoals Duitsland, de UK, de VAE, Tsjechië, Rusland en Georgië. Favoriete quote: Waar we zijn – we geven nooit op om ervoor te zorgen dat we altijd bij de besten horen.

IVONNE AARTS
Project Coördinator

Ik werd de HR Executive van Hotel Nassau Breda, een Autograph Collection by Marriott, en eigendom van OHG. Mijn eerste hotel. Ik heb genoten van de pre-opening fase en alles geleerd over het werken in de hotelbranche. Na drie jaar kreeg ik de kans om door te groeien binnen OHG en nu, als Project Coördinator vind ik het geweldig om alle verschillende projecten te stroomlijnen. Door niet op te geven, net dat stapje verder te gaan en door steeds opnieuw uit te vinden, komen we er wel.

BRIGITTE VAN OVERVELD
VP Finance

Ik ben begonnen met werken in de horeca en sindsdien nooit meer weggegaan. Ik hou van de energie en de vibe die je krijgt in dit fantastische filiaal, de dynamische omgeving, alle geweldige mensen die dag in dag uit samen hard werken met één gemeenschappelijk doel: de verwachtingen van de gasten overtreffen en de beste resultaten behalen!

RANDI LEMMEN
Director of Sales

Ik had nooit gedacht dat ik in de Hotel industrie zou werken totdat de GSO/GSA Marriott Benelux mij de kans gaf om te beginnen met het Hotel Excellence project. Nadat ik de work hard play hard mentaliteit had leren kennen, besloot ik om de hotel industrie nooit meer te verlaten. En dat heb ik ook niet gedaan. Ik heb verschillende sales functies gehad binnen de GSO/GSA Benelux, Best Western, Inntel Hotels en Hotel Nassau Breda om zeker te weten dat mensen leren kennen en reizen mijn passie is! Ik ben er trots op deel uit te maken van de Odyssey familie en enthousiast om betrokken te zijn bij alle open en binnenkort te openen hotels. Mijn motto: ‘Voeg een beetje confetti toe aan elke dag!’.

JASPER VAN BAAL
Director of Revenue & Digital

Ik ging als Hotelschool Management Trainee naar China in 2007 en kwam 9 jaar later terug naar Europa met ervaringen als Revenue Management professional voor Marriott International in alle grote Chinese markten. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de Marriott franchise wereld, het stimuleren van commercieel succes en het positioneren van het Moxy merk. Mijn motto: Wees het type persoon dat je wilt ontmoeten.

DIRK SCHÜRER
Director of Revenue & Digital

Dirk verliet Schloss Rheinhartshausen by Kempinski en trad in dienst bij OHG. Hij is nu verantwoordelijk voor alle technische zaken van de OHG hotels in Duitsland. Zijn favoriete quote… Plug it in!

MARIE-JOSÉ DE BIE
VP Communication & Marketing

Om een creatief en marketing concept te creëren ben ik graag vanaf het begin bij een project betrokken. Ik ben gepassioneerd, gestructureerd en pragmatisch en combineer dit met sterke communicatieve vaardigheden en een open persoonlijkheid. Mijn favoriete quote: “Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal”

LISA NUMAN
VP Pre-Openings

Ik heb een BBA, gespecialiseerd in Toerisme, Evenementen en Horeca. Mijn carrière begon in Leading Hotels van het 5-sterren property de l’Europe in Amsterdam. Na een stap uit de Hospitality Business om meer ervaring op te doen in HR, ben ik nu terug in de bruisende business waar ik het meest van hou. Mijn moto: Als niets goed gaat, ga dan links!

STEFAN BINKENBORN
VP Development

Houdt van deze baan omdat hij sinds zijn jeugd een zeer nauwe affiniteit heeft met gastvrijheid in het algemeen en met hotels in het bijzonder! Zijn ervaring gecombineerd met de perfecte ondersteuning van het team en de cultuur van Odyssey drijft hem om Odyssey hotels te creëren en te ontwikkelen vanaf de eerste aanbieding van een stuk grond, het opzetten en tekenen van de nodige contracten met de ontwikkelaar / investeerder tot aan de opening van het nieuwe hotel sinds 2013 voor de Duitsland & Oost-Europa markt.

CHRISTIAN BECKMAN
VP Construction & Design Finland

Ik hou gewoon van de sfeer en de details in en rond sterk ontworpen hotels, vooral wanneer ik het voorrecht heb gehad bij het project betrokken te zijn. Zijn motto is: De beste manier om jezelf op te vrolijken, is iemand anders op te vrolijken.

PÄIVI HAGEDOORN
VP Operations & HR

Werken bij OHG geeft mij veel energie omdat het een snel groeiend en spannend bedrijf is. De vrijheid die ik voel helpt mij om, in mijn geval, Hotel Nassau Breda zo goed mogelijk te managen. Het maakt mij en mijn team enthousiast om constant te proberen te verbeteren, om zo de best mogelijke resultaten te behalen. De beste manier voor mij is om alles stap voor stap te doen en samen te groeien. Het is ook interessant om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van nieuwe hotels.

RUTGER VAN ERP
VP Construction & Design

Als projectmanager C&D bij OHG werk ik aan al onze nieuwe hotelprojecten op het gebied van bouw en ontwerp. Ik werk nauw samen met investeerders, constructeurs, (interieur)architecten, merkvertegenwoordigers, ons operationele team en andere mensen die ik tegenkom op het pad naar de opening van onze nieuwe hotels.

RICK VAN ERP
CEO / Owner

Het creëren van prachtige hotels die waarde toevoegen aan de locaties waar ze zich bevinden, het zorgen voor onze zeer speciale gasten en bovenal het elke dag werken met ons uitstekende en toegewijde team vervult me met zoveel energie. We bouwen met passie aan een sterk bedrijf met een uniek DNA dat wordt weerspiegeld in onze kernwaarden. Het verhaal is nog maar net begonnen…!

PIET REBERGEN
Financial Controller

Ik herinner me nog goed dat Rick ons rechtstreeks vanuit Duitsland bezocht en hoe enthousiast hij was over zijn nieuwste aanwinst; Hotel Schloss Lieser! Voor mij was dat de eye-opener naar de hotelwereld. Mijn motto: (gewoon) doen!

NATHALIE ZONNEVELD
VP Legal & Compliance

Ik heb 20 jaar als jurist gewerkt voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als voor een grote non-profit organisatie in Nederland. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van dit snel groeiende en opwindende bedrijf. Mijn motto: Denk eraan omhoog te kijken naar de sterren en niet omlaag naar je voeten – Stephen Hawking