Moxy Hamburg Altona

Moxy|Germany

Aan het nieuw te bouwen Residence Inn by Marriott wordt ook een Moxy hotel gekoppeld. Moxy is precies wat het jonge, stedelijke en industriële gebied van Hamburg Altona nodig heeft. Laten we Moxy maken! Het hotel zal 220 gastenkamers bieden.

Het moderne design en de centrale ligging maken uw verblijf, of het nu voor zaken of vrije tijd is, in alle opzichten uitzonderlijk. Gelegen op slechts enkele minuten van het treinstation Altona, is het Moxy de perfecte uitvalsbasis om de poort van Duitsland naar de wereld te ontdekken. De traditionele handels- en havenstad omarmt zijn ruwe imago en omvat verschillende unieke bezienswaardigheden, waaronder de Hamburgse haven die op een steenworp afstand ligt. De beroemde Reeperbahn, Hamburgs bruisende centrum voor muziek en feest is net om de hoek en wacht op onvergetelijke momenten. Onze lichte en open lobby lay-out is gecombineerd met eigentijds meubilair. De ”Plug and Meet” ontmoetingsplaatsen bieden moderne ergonomische zitplaatsen, grote schrijfwanden en 56 inch televisies voor presentatieprojectie. De lobby beschikt ook over een state-of-the-art videomuur en 24/7 Food & Beverage met een ruime keuze aan snacks en drankjes.

Vind ons

Kühnehöfe 10
22761 Hamburg Altona
Duitsland
T +49 40 2800830
E info@moxyhamburgaltona.com

Status: Open
Kamers: 220
Bar 24u.
Vergaderzalen: 2 – 24qm

GM: Annika Schmidt

Book now
Package deal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer pharetra sit amet mi et varius. Morbi a magna tempus, luctus eros id, vestibulum augue. Vestibulum pharetra ornare malesuada.

Find Us