Moxy Frankfurt Airport Kelsterbach

Moxy|Germany

Een eigentijdse mix van hiphop, house en pop begroet u en het feest begint zodra u binnenkomt in het Moxy Frankfurt Airport Kelsterbach!

Het hotel met 188 kamers is een echte thuis-weg-van-huis en ligt vlak naast de luchthaven van Frankfurt in de stad Kelsterbach, waardoor het een ideale locatie is voor zowel mensen die veel onderweg zijn als mensen die het beruchte nachtleven van Frankfurt willen verkennen.

Eenmaal terug trakteer je jezelf op een vers gemaakte Basil Smash, vakkundig gemaakt door een van de superster crewleden die de bar bemannen. Net als jij zijn ze echte kenners van alles wat ‘grambaar’ is. Ze geven u graag insider tips om uw verblijf zo legendarisch mogelijk te maken.

Vind ons

Am Weiher 1
D-65451 Kelsterbach
Duitsland
T +49-6107989790
E info@moxyfrankfurtairportkelsterbach.com

Status: Open
Kamers: 188
Bar 24u.
Vergaderzalen: 2 – tot 4 pax.

Kapitein: Alexander Doll

In verband met Covid is dit hotel tijdelijk gesloten van 1-11-2020 tot maart 2021.

AGB

Book now
Sabrina Hofmann
Ik werk graag met een vrijgevochten en veelzijdig team en zorg voor een onvergetelijke ervaring voor onze plezierjagers. In ons hotel vinden we een thuis, ver weg van huis. Het windt me op om een hotelconcept aan te passen dat zo veel verschillende doelgroepen aanspreekt. Zijn motto: Alleen in het woordenboek komt succes voor werk.