Stuttgart Marriott Hotel Sindelfingen

Marriott|Germany

Het Stuttgart Marriott hotel Sindelfingen is al meer dan 25 jaar het toonaangevende hotel in de omgeving van Sindelfingen. Het is blij Daimler, IBM en HP als klanten te hebben. Omdat het in de nabijheid van een Amerikaanse legerbasis ligt, zijn we er ook trots op veel gasten uit de VS te mogen verwelkomen.

Alle 260 gastenkamers zijn volledig gerenoveerd en voldoen aan de huidige Marriott-normen. In de lobby creëren we het nieuwe Great Room concept. Een plek om tot rust te komen, te ontspannen, te werken en te ontmoeten. Zie de trailer voor een impressie. In 2018 vieren we ons 5 jarig jubileum met dit hotel.

Vind ons

Mahdentalstrasse 68
D-71065 Sindelfingen
Baden-Württemberg
Duitsland
T +49-7031-6960
E MHRS_StuttgartGermanyEveryone@marriott.com

Status: Open
Kamers: 260
Bar
Restaurant
Zwembad
Vergaderzalen: 9 – tot 350 pax.

GM: Katharina Barenthien

Book now
Package deal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer pharetra sit amet mi et varius. Morbi a magna tempus, luctus eros id, vestibulum augue. Vestibulum pharetra ornare malesuada.

Find Us
Reserveer een tafel

The Local is een multifunctionele ruimte die een ervaring biedt die evolueert met de dag, van ontbijt tot bedtijd. Het is open voor zowel hotelgasten als bezoekers van buitenaf, dus kom langs wanneer uw reis u in de buurt brengt!

gastronomy gastronomy
Katharina Barenthien
Ik hou ervan deel uit te maken van een betrokken en gastgericht team met veel mooie jonge mensen die proberen een perfect verblijf voor onze gasten te creëren. Ik zit al meer dan 20 jaar in het hotelwezen en heb gewerkt als Hotel Manager bij verschillende Marriott hotels in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Contact