Hotel Nassau Breda Autograph Collection

Autograph Collection|Nederland

Ons beroemde Hotel Nassau Breda, een Autograph Collection Hotel, is gelegen in het centrum van Breda. Een voormalig klooster, kapel en drie herenhuizen zijn omgebouwd tot een van de beste hotels van het land. Zondaars of heiligen? Wilt u biechten of gewoon genieten van het leven? Het kan allemaal in dit prachtig vormgegeven hotel met 94 gastenkamers.

Hotel Nassau Breda biedt een unieke ervaring in een met passie gerestaureerde religieuze en historische omgeving. De verbluffende architectuur in combinatie met onze luxueuze diensten en faciliteiten zorgen ervoor dat niemand onkwetsbaar is voor de guilty pleasures van het leven. Kies dromen boven slapen. Hotel Nassau Breda, veruit het beste hotel voor wie geen hotel zoekt maar een belevenis. Hemelse bedden, demonische gebeurtenissen, engelenpersoneel en een voedselheiligdom met de vrome naam ‘Asiel der Liefde’. Hotel Nassau Breda is een uitgestrekt complex van diverse rijksmonumenten aan een van de oudste straten van Breda. Ontdek de geschiedenis van deze bijzondere locatie. Wij brengen u in verleiding en zullen het nooit kwaad noemen. Uw zonden zijn veilig bij ons. Wij hebben niets te bekennen.
Vind ons

Nieuwstraat 23
NL-4811 WV Breda
Nederland
T + 31 76 888 49 21
E welcome@hotelnassaubreda.nl

Status: Open
Kamers: 94
Bar
Restaurant
Fitness
Vergaderzalen: 8 – tot 350 pax.

GM: Yolanda Bianca

Book now
Package deal
Reserveer een tafel @ Liefdegesticht

Welkom in HET food heiligdom van Nederland! In het hart van Breda vindt u de nieuwste culinaire hotspot. Restaurant Liefdegesticht is een uitgebouwd deel van Hotel Nassau Breda, dat vroeger een klooster was.

Niet alleen een restaurant, maar een vrijplaats waarin onze chef-kok en zijn team dagelijks hun vakidiotie etaleren. Samen verheffen zij lekker eten tot religie!

gastronomy gastronomy
Joost van der Minne
Ik vind het geweldig om general manager te zijn van Hotel Nassau Breda, een prachtig historisch hotel, dat meteen mijn hart veroverde toen ik er binnenliep. Ik heb 25 jaar in de hospitality gewerkt, waarvan 20 jaar in de USA, waar ik teams van luxe hotels heb geleid en getraind. Gastvrijheid is mijn passie! Ik voel me bevoorrecht om samen te werken met mijn dynamische en enthousiaste team om consequent te proberen de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Om mijn teams en gasten gelukkig te zien is wat mij echt gelukkig maakt. "De beste manier om jezelf te vinden is door jezelf te verliezen in dienst van anderen". - Ghandi Contact