AC Hotel Mainz

AC Hotels|Germany

Maak op een nieuwe manier contact met de stad in het AC Hotel. Doordachte service en een moderne mentaliteit kenmerken ons. We hebben zorgvuldig samengesteld wat u echt nodig hebt en weggelaten wat u niet nodig hebt, voor een ervaring die rijk is aan verfijning, voor een ongewoon slimme waarde. Van check-in tot check-out, elk element van onze ruimte is zorgvuldig op maat gemaakt om de pijn van het reizen te verlichten en harmonie te bereiken wanneer u aankomt in het AC Hotel Mainz. De beste plek om te genieten van een prachtig uitzicht en het landschap van de omgeving in u op te nemen is in het Restaurant en de Bar met zijn royale raampartij. Geniet van voorzieningen zoals gratis WIFI in het hele hotel, een minikoelkast in uw gastenkamer en hotelpersoneel dat er alles aan doet om uw bezoek in het AC Hotel Mainz speciaal te maken.

Vind ons

Bahnhofplatz 8
D-55116 Mainz
Rijnland-Palts
Duitsland
T +49-6131-26790
E info@achotelmainz.com

Status: Open
Kamers: 58
Bar
Restaurant
Vergaderzalen: 2 – tot 28 à 12 pax.

GM: Miriam Ballweg

AGB

Book now
Package deal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer pharetra sit amet mi et varius. Morbi a magna tempus, luctus eros id, vestibulum augue. Vestibulum pharetra ornare malesuada.

Find Us
Reserveer een tafel @ Adam & Eden

Adam & Eden biedt een prachtig uitzicht dankzij de grote ramen aan de voorkant. U kunt naar buiten kijken, lekker vers eten bestellen, uitzonderlijke wijnen en geweldige cocktails, en nog veel meer.

Of u nu wilt relaxen en ontspannen of een avondje uit wilt, u bent altijd welkom in de Adam & Eden bar. Af en toe geven we graag een goed feestje of organiseren we een cocktailavond!

gastronomy gastronomy
Miriam Ballweg
Ik zit al meer dan 23 jaar in het hotelwezen en heb de afgelopen 7 jaar gewerkt als Hotel Manager bij Westin Grand in Frankfurt met de algehele verantwoordelijkheid voor de operatie. Haar favoriete quote is: Als je het kunt dromen, kun je het doen! - Walt Disney