Delta Hotels by Marriott Frankfurt-Offenbach

Delta Hotels|Germany

Dit hotel is geopend in het tweede kwartaal van 2018 en ligt in de regio Rijn-Main. Het ligt op slechts enkele minuten afstand van de handelsbeurs van Frankfurt, het centrum van Frankfurt en de luchthaven. Het Delta Hotels by Marriott Frankfurt Offenbach ligt tussen 2 steden in: Frankfurt, met zijn wolkenkrabber torens en zakelijke drukte, en Offenbach, met zijn rustige ligging naast de rivier de Main. Delta is een merk voor moderne frequente reizigers. Elke kamer in dit hotel is voorzien van airconditioning en een flatscreentelevisie. U vindt een koffiezetapparaat en een waterkoker in de kamer. Het hotel beschikt over gratis WiFi in het hele pand.

Vind ons

Kaiserleistr. 45
D-63067 Offenbach am Main
Duitsland
T +49 69 6681500
E info@deltafrankfurtoffenbach.com

Status: Open
Kamers: 223
Restaurant
Bar
Fitness
Vergaderzalen: 9 – tot 180 pax.

GM: Melanie Welp

Book now Download factsheet PDF
Reserveer een tafel @ East Side

Geniet van gezonde, traditionele gerechten van over de hele wereld in Eastside Restaurant. Een plaatselijke favoriet met verrukkelijke, hartige gerechten bereid door onze deskundige chef-koks. Onze locatie in Offenbach in Frankfurt is perfect voor zakenlunches en elegante diners.

gastronomy gastronomy
Melanie Welp
Ik ben mijn professionele carrière in de horeca begonnen met een stage, gevolgd door mijn studies bedrijfskunde & hotelmanagement. Sindsdien was het voor mij vanaf het begin duidelijk, dat ik nooit meer iets anders wil doen dan hotels! Na verantwoordelijkheden op verschillende gebieden zoals hotel consulting, pre-opening, operationeel management en general- en cluster management voor zowel business- als resort hotels van verschillende hotelmerken in Duitsland en daarbuiten kreeg ik de uitdagende kans om bij de Odyssey Hotel Group en het Marriott merk te komen met het Delta Hotel by Marriott Frankfurt Offenbach - een uitstekend hotel met een geweldig team en ik wist meteen, dit is het! Mijn favoriete quote: "Het leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren, moet je blijven bewegen."