Moxy

Bij de moxy maken we geen excuses. Omdat we geen regels maken. Stap binnen, maak van de bar je dansvloer, leun achterover met een Cosmopolitan zoals de kosmopoliet die je bent. Maar het is maar dat je het weet, je wilt misschien niet weg.

AC Hotels

Bij het ontwerpen van AC Hotels hebben we ons geconcentreerd op de essentie van een mooi verblijf en hebben we een ervaring gecreëerd die anders is dan alle andere. Ons ontbijt vond Europese inspiratie. We hebben roomservice vervangen door de flexibiliteit van een snelle snack of avondtapas.

Autograph Collection

Autograph Collection is een eerbetoon aan boutiquehotels die uniek zijn in design en attent in hun geest. Wij selecteren en presenteren boutiquehotels van over de hele wereld die een filosofie van aandacht voor detail in al hun uitingen delen.

Courtyard

Meer dan 30 jaar geleden begon Courtyard in Atlanta, Ga, een revolutie in het reizen, met het eerste hotel dat speciaal voor zakenreizigers werd opgezet. Sindsdien zijn zaken en reizen geëvolueerd en zo ook de behoeften van onze gasten. Nu, met meer dan 1.000 hotels in 42 verschillende landen, is Courtyard overal, en precies wat … Meer lezen

Glow

Als u zich concentreert op de details die er echt toe doen, kunt u ze perfect maken. Onze hotels zijn precies waar u ze wilt hebben voor zakenreizen, weekendjes weg, skivakanties en alles daartussenin.

Mariott

Marriott by Marriott Travel Brilliantly, Laat de reis van inspiratie en innovatie beginnen. Marriott Hotels is er om stijlvolle nieuwe hotels en upgrades, reisideeën en reisinhoud, en lonende reisaanbiedingen en -mogelijkheden te bieden. Reizen is een reis. Laten we samen gaan.

Element

Verlengd verblijf heruitgevonden. Open, modern design, gezonde opties. Ontdek de essentie van evenwichtig reizen.

Delta Hotels

Als u zich concentreert op de details die er echt toe doen, kunt u ze perfect maken. Onze hotels zijn precies waar u ze wilt hebben voor zakenreizen, weekendjes weg, skivakanties en alles daartussenin.

Tribute

Tribute Portfolio, oorspronkelijk opgericht in april 2015, is het nieuwste Marriott-merk met de langste landingsbaan met voor groei. We brengen de indie-spirit over in onze hotels door middel van drie merkpijlers: Captivating Design, Vibrant Social Spaces, Sincere Service. Leef het nu!

Residence inn Marriot

Er is veel te doen als u onderweg bent, dus haal het beste uit uw vrije tijd met onze ruime suites, voorzieningen, gezellige avonden en meer! Residence Inn creëert de juiste ruimtes en ervaringen voor elk deel van uw dag…en nacht.